Over mij

docente Els van de Pol

docente Els van de Pol

Beste bezoeker,

Mijn naam is Els van de Pol (geb. 1946). Op achtjarige leeftijd ben ik begonnen met blokfluitlessen. Vanaf mijn twaalfde kwam daar de dwarsfluit bij. Jarenlang heb ik op deze instrumenten lessen gevolgd aan de muziekscholen in Nijmegen en Eindhoven. Van 1975 tot 1977 heb ik deelgenomen aan de “applicatiecursus muziekdocent in de wijk” (opgezet door het toenmalige ministerie van CRM), waarna ik begonnen ben met een bescheiden lespraktijk voor blokfluit en algemene muzikale vorming, zowel voor kinderen als voor volwassenen. Vervolgens heb ik mij verder bekwaamd door het volgen van diverse workshops en cursussen. Vele jaren was ik als muziekdocente actief bij de Nederlandse Kultuurdienst.

In 1994 heb ik een H.B.O.studie tot Kunstzinnige Therapeut Muziek afgerond  en ben ik gestart met een officiële praktijk als muziekdocente en muziektherapeute;  zowel voor kinderen als voor volwassenen.

Door mijn kennis en ervaring zowel op muziekdidactisch als op muziektherapeutisch gebied kan ik de muzieklessen op deskundige wijze “op maat” aanbieden. Zo zijn ook kinderen met een constitutionele handicap of een ontwikkelingsprobleem bij mij in goede handen.